Uw camper is u veel waard en verdient daarom het onderhoud waardoor u altijd met zekerheid op vakantie gaat. Wij van CAR-A-TOW werken dan ook altijd met hoogwaardige onderdelen. Vooronderhoud of inbouw van accessoires bent u bij ons in goede handen. Voor uw CAR-A-TOW auto en camper kunt u bij ons voor o.a. de APK en onderhoud terecht en natuurlijk zoals u gewend bent altijd tegen een voordelig tarief.

Wij betrekken alleen onderdelen van gerenommeerde leveranciers zoals Al-KO en Sawiko. Indien uw camper over een AL-KO chassis beschikt hebben wij een breed scala aan originele AL-KO onderdelen. In veel gevallen niet duurder dan imitatie .Door accessoires van Al-KO toe te passen houdt u uw camper origineel . Al-KO levert onderdelen op uw chassisnummer en biedt een breed scala aan accessoires zoals:

  • Luchtvering
  • Trekhaken
  • Elektrische uitdraaisteunen
  • Universele dragers voor onder andere scooters
  • Bikepack fietsendragers


Bekijk de AL-KO Campers Brochure

Bekijk de Sawiko Campers Brochure

Indien u op zoek bent naar overige accessoires kunt u tevens een kijkje nemen op de website van een van onze leveranciers. Hier vindt u veel keuze in camperaccessoires. Indien u de prijs van een onderdeel wilt weten kunt dit via onderstaand formulier aanvragen. Geeft u dan een korte beschrijving en het artikelnummer door. Indien u de prijs van een trekhaak voor uw camper wilt weten wilt u dan het formulier onder het knopje trekhaak invullen.

AL-KO Onderdelen
Sawiko Onderdelen

Formulier voor accessoires:
Indien u een prijsopgave wilt stuurt u dan onderstaande gegevens in, en u krijgt uw opgave zo spoedig mogelijk retour.


*Verplicht in te vullen velden.
 

CAR-A-TOW Europa Copyright 2008-2015 Whiteseven webdesign